mandag den 14. januar 2019

Gram Lergrav

Mandag d. 14-01-18 Gram Lergrav 

Vi har i dag været i Gram lergrav hvor, vi fik et oplæg om lergraven og dens historie. Herefter var vi nede i lergraven og grave efter fund. Vi sluttede af oppe i musset, hvor vi kiggede på de ting vi havde fundet og fik en rundvisning.





Vi fandt ikke så meget i lergraven på grund af årstiden og at det lige var faldet sne inden vi kom. Vi var dog stadig meget opslugte af at finde nogle fossiler og gravede og søgte. Da vi kom tilbage for at kigge på vores ting, kunne vi skrive en seddel med det vi havde fundet og putte det i en lille pose, dette måtte vi tage med hjem.





Pædagogiske overvejelser: 

Efter vi har set lergraven kan vi godt forestille os og tage en gruppe med der ud, både hvis det er børn eller voksne. Vi fik et billede af hvordan, de strukturerende et forløb der ude. Vi synes det var godt varieret. Der var noget hvor man skulle lytte, men så skulle vi også selv ud og lave noget og bruge vores hænder. Det der blev fortalt og det vi skulle ud og grave efter, hang rigtig godt sammen.
Du vil kunne holde manges interesse ved at der bliver brugt forskellige læringstile og at det var meget varieret i hvad man skulle. 



1 kommentar:

  1. Fint med kobling til læringsstile :-) Jeg linker til jeres side fra undervisningsbloggen, når jeg får mit indlæg fra dagen lavet færdigt...

    SvarSlet